Sagt om

”Marie-Annes redigering fick min text att glittra.”

Erik Engelv, författare till Jag är inte död, Storytel Original

”Jag har fått ovärderlig hjälp av Marie-Anne att bearbeta min bok. Hon är en klippa när det gäller att rensa texten från det som inte bidrar och behålla det som är kärnan. Stort tack för hjälpen!”

BABBEN LARSSON, FÖRFATTARE AV BARBRO FÖRE BABBEN STORYTEL ORIGINAL OCH LIND & CO

”I sin genre håller den toppklass. Det är så mycket svårare än vad folk tror att skriva sådana här böcker så att det berör och blir bra.”

KRISTOFFER LIND, FÖRLAGSCHEF OCH FÖRLÄGGARE AV PAPPAS FLICKA PÅ HÄSTGÅRDEN PÅ LIND & CO

”Marie-Anne gjorde så att textarbetet blev tydligt avgränsat och fokuserat. Samarbetet var flexibelt och smidigt med stor närvaro och inlevelse i texten. Vi gjorde stora framsteg tillsammans och jag började njuta av att arbeta med min egen text igen.”

Karin Jensen, författare till Hoppets anatomi, psykolog, med.dr, forskare inom klinisk neurovetenskap KI

“Marie-Anne gjorde ett fantastiskt jobb med Knutbyflickan av Linnéa Kuling. Hon är ett superproffs med stor känsla för det personliga språket och berättelsens kärna och dramaturgi. Det är jätteroligt att jobba med henne.”

Annika Seward Jensen, Publishing Manager Storytel Original

”Mitt samarbete med Marie-Anne Knutas gav mig värdefulla synpunkter på min text och påminde mig om att en bok blir bättre när man samarbetar med en erfaren person.”

Fredrik Reinfeldt, författare till 3 november 2020 ödesvalet

”Marie-Anne har ett självklart sätt att tänka utanför boxen vilket alltid gör det givande att bolla tankar och idéer med henne. Hon har känsla för text och form och näsa för kommande trender. Hon ligger ett steg före.”

Amelie Bennet, litterär agent på Bennet Agency

”Marie-Anne är en kreativ, pålitlig och drivande person som det alltid är roligt att jobba med. Vi är gamla kollegor från tiden på Prisma/Norstedts och har nyligen arbetat tillsammans igen på mitt eget förlag.”

Annika Bladh, förlagschef Bladh by Bladh

”Det är extra roligt att arbeta tillsammans med förläggare som Marie-Anne Knutas eftersom hon är så medveten om formens betydelse för att innehållet ska lyfta. Marie-Annes briefer är tydliga och genomarbetade och hennes entusiasm och energi smittar till alla i bokprojekten.”

Nina Ulmaja, designer och art director

”Jag har under årens lopp haft nöjet att samarbeta med Marie-Anne när det gäller flera bokprojekt. Hon är alltid lika professionell och samtidigt personlig, samt mycket inkännande när det gäller det skapande arbetet och vad som krävs för att det ska bli riktigt bra. Jag kan varmt rekommendera henne!”

Eva Sanner, författare till bland annat Kåt, glad och tacksam